Het terrein is bouwrijp en klaar voor de ontwikkeling van de Stadstuin!

Herman Vaessen B.V. is een ruim 50-jarig bestaand familiebedrijf met ca. 70 vaste medewerkers. Of het nu om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis.

Herman Vaessen

Hoofdaannemer voor de ontwikkeling van de Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid is hoveniersbedrijf Herman Vaessen.

Als eerste is het gehele terrein met behulp van GPS meetapparatuur digitaal in kaart gebracht. Op basis hiervan zal Luuk van de Weijer, calculator bij Herman Vaessen, alle elementen van het ontwerp exact gaan inmeten.

‘Duurzaamheid zit in de genen van ons bedrijf’.

De constante zoektocht naar innovaties en duurzame oplossingen is een verankerd onderdeel in de bedrijfsvoering van ons bedrijf. Het is een continue proces waarin wij blijven optimaliseren. Of het nu gaat om sociaal ondernemen of juist het milieu en het ecologische aspect van duurzaamheid. We zoeken actief en vooral ook innovatief naar mogelijkheden om de uitstoot terug te dringen en voeren de bijbehorende maatregelen ook daadwerkelijk uit. “Geweldig dat we dit nu kunnen bevestigen met de titel ‘Duurzaamste Hovenier van Nederland 2019”, aldus Ralf Vaessen, directeur van het bedrijf.