Ecologische Stadstuin 

Venlo Oud-Zuid

Laat iets van u horen!

Als bewonerscollectief Oud-Zuid stellen wij het zeer op prijs als je bij vragen en of suggesties, of eenvoudig een bericht van algemene aard wil delen, dit via het contactformulier op deze pagina gaat doen. Wij zullen indien nodig contact met je opnemen of je via email van informatie voorzien. Als bewonerscollectief Venlo Oud-Zuid zullen wij je zo spoedig mogelijk antwoorden, echter als vrijwilligers organisatie kan het zijn dat wij iets meer tijd nodig hebben. Alvast dank voor uw bericht en begrip!

Werkgroepen

Binnenkort zul je hier alle contact informatie van de diverse werkgroepen gaan vinden. Er zal altijd iemand een werkgroep als teamleider gaan vertegenwoordigen.

Maar natuurlijk mag je voor alle info het bestuur van de Stichting contacten. We gaan er voor zorgen dat we zo transparant als mogelijk zullen communiceren. Het blijft in grote lijnen wel een vrijwilligers organisatie dus enige respons tijd willen we graag van je vragen. We zullen alle info waar nodig vertrouwelijk behandelen en ook altijd (we streven binnen 3 dagen) reageren.