Afbeelding is een voorbeeld en niet 1 op 1 representatief voor de uiteindelijke invulling. Zeker qua inhoud van de draagtas zijn we afhankelijk van de daadwerkelijke opbrengsten uit de tuin.

Financiële ondersteuning

Als Stichting Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid zijn we financieel afhankelijk van de genereuze partners en fondsen die ons bij de ontwikkeling ondersteunen. Daarnaast hebben we een sponsorprogramma in ontwikkeling en zijn we in contact met mogelijke donateurs.

Echter zeker zo belangrijk is de binding die we met buurtbewoners en mogelijk geïnteresseerden willen gaan opbouwen. De directe gebruikers van de stadstuin. “Vrienden van de Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid” is een voorbeeldproject welke we na  de officiële opening in 2021 willen gaan uitrollen. Maar ook nu al kunt u de ontwikkeling financieel ondersteunen middels ons crowdfunding programma.

Crowdfunding programma

U kunt kiezen uit diverse opties die elk € 25,– kosten, waarmee u de ontwikkeling nu ondersteund en waarbij u, na de ingebruikname van de Stadstuin, extra geniet van de mogelijke opbrengsten uit “eigen” tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een met groente en fruit gevulde duurzame draagtas. De inhoud blijft een verassing en zal naast seizoensgebonden ook afhankelijk zijn van de opbrengsten uit onze tuin.

Dat geldt zeker ook voor de Ecologische lunches of High-Tea’s waarvoor u kunt kiezen. Deze zullen in de keuken van Ut Tref door leerlingen van Het Wildveld worden bereidt en bij goed weer op het terras worden geserveerd.

Vaste data voor ontmoeting en verbinding, Oogstdagen

Voor elke keuze die u maakt geldt tevens dat we daarvoor een aantal vaste data gaan plannen in 2021. De stadstuin “Oogst Dagen”! Zo wordt uw bijdrage aan de Stadstuin Venlo Oud-Zuid tevens een mogelijkheid om buurtbewoners en geïnteresseerden te ontmoeten om samen te genieten van alles wat de tuin aan opbrengsten gaat bieden. Ook voor kinderen zullen er op die dagen doe-activiteiten worden georganiseerd. Naast het feit dat u natuurlijk door het jaar heen welkom bent om bijvoorbeeld in de tuin een wandeling te maken, kennis op te doen middels deelname aan workshops of om zelf als vrijwilliger mee te helpen bij het onderhoud van de tuin. 

Crowdfunding

Via het formulier kunt u zich inschrijven voor onze crowdfundingactie en uw keuze kenbaar maken. Elke keuze vertegenwoordigd een waarde van € 25,– . Deels steunt u  hiermee de verdere ontwikkeling én u krijgt natuurlijk waar voor uw geld.

U kunt  kiezen uit de volgende opties:

  • Duurzame Draagtas met (seizoensgebonden) groente en fruit
  • Duurzame Lunch
  • Duurzame High-Tea
  • Samengesteld pakket van Zomerbloeiers en/of vaste Planten
  • Haardhout Pakket van 4 grote netzakken inclusief aanmaakhout

 

Na verzending van het formulier nemen wij via email of telefonisch contact met u op. Betaling zal middels een betaalverzoek via een Tikkie of middels een overboeking per bank naar rekeningnr. van de Stichting Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid plaatsvinden.

Bij de draagtas met groente en fruit kunt u kiezen van 1 tot 4 tassen, per seizoen 1 tas.

Voor de Lunch en de High-Tea kunt u tevens aangeven voor hoeveel personen. (tot max. 4)

Als u geen keuze wil maken maar de ontwikkeling van de Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid wel wil steunen, is er ook een optie opgenomen om te doneren.

Welke keuze u ook maakt, wij werken er hard aan om de Stadstuin tot een succes te maken. En ook als u op de nog te plannen “Oogstdagen” niet zou kunnen zullen we ervoor zorgen dat u waar krijgt voor uw financiele ondersteunening.