Ecologische Stadstuin in Ontwikkeling!

Volg hier al het nieuws en de ontwikkelingen over de aanleg van de stadstuin in Venlo Oud-Zuid!

Aanleg Stadstuin
admin

Opening 23 april 2022

Na jaren van voorbereiding en een eerste ‘sneak preview’ tijdens de open dag eind vorig jaar is het binnenkort dan echt zo ver:

de Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid wordt officieel geopend op
zaterdag 23 april aanstaande.

Lees verder »
Oogsten
admin

Woensdag / Oogstdag

Nu de eerste groenten en kruiden uit de groentebedden van de Stadstuin in aanbouw, geoogst kunnen worden gaan we op woensdagmiddagen deze eerste opbrengsten uitdelen. Voor een kleine donatie en wie het eerste komt wie het eerst maalt!

Lees verder »
Aanleg Stadstuin
admin

Stadstuin in ontwikkeling!

De aanleg van de Stadstuin Venlo Oud-Zuid is begonnen en natuurlijk documenteren we alle vorderingen. Op deze pagina kunt u alle video’s zien die we tijdens de aanleg van de Stadstuin maken.

Lees verder »
Bouwelementen
admin

Nieuwe Wenteltrap verbindt Ut Tref met Stadstuin

De nieuwe wenteltrap verbindt de Ecologische stadstuin Venlo Oud-Zuid met Ut Tref. De leerlingen van het Wildveld kunnen straks gebruik gaan maken van een klein leslokaal op de eerste verdieping van het gemeenschapshuis. Letterlijk de eerste verbinding die tevens de eerste stap in de opbouw en ontwikkeling van ons initiatief zichtbaar maakt.

Lees verder »
Bouwrijp maken
admin

Week 44, woensdag 28 Okt.

Beeldimpressie bouwrijp maken Stadstuin.​ Dit betekent het verwijderen van de oude beplanting, de kiezelpaden, hekwerken en de nog overgebleven speeltoestellen.

Lees verder »