Woensdag, Oogstdag!

Op woensdagen van 16.00 tot 17.30 uur!

Woensdag, Oogstdag!

Nu de eerste groenten en kruiden uit de groentebedden van de Stadstuin in aanbouw, geoogst kunnen worden gaan we op woensdagmiddagen deze eerste opbrengsten uitdelen. Voor een kleine donatie en wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Vanaf woensdag 7 juli.

Op korte termijn is er groente te oogsten in de stadstuin. Zo is er bijvoorbeeld bloemkool, boontjes en spitskool. Maar ook kruiden als peterselie, salie en munt zijn binnenkort te verkrijgen.

Vanaf woensdag 7 juli gaan we iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur, oogst-middagen plannen. Tegen een vrijwillige donatie, kunnen buurtbewoners en Facebook-vrienden de eerste oogst komen ophalen. Natuurlijk proberen we zoveel mogelijk mensen  blij te maken met deze eerste oogst. Het is echter een beperkte hoeveelheid, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Via onze Facebook Community pagina zullen we telkens aangeven of er groenten, kruiden en mogelijk bessen beschikbaar zijn. Volg ons dus op Facebook en wellicht zien we je komende woensdag al in de Ecologische Stadstuin Venlo Oud-Zuid! Paul Klein Tuente of één van onze vrijwilligers staat dan voor je klaar.