Bewonerscollectief

Venlo Oud-Zuid

Flower redweb

Welkom in Venlo Oud-Zuid

Bewoners collectief Venlo Oud-Zuid

Als bewonerscollectief Venlo Oud-Zuid heten wij u van harte welkom in onze mooie, cultuurrijke en actieve wijk. We werken momenteel aan de voorbereidingen van een aantal mooie projecten en initiatieven. De Ecologische Stadstuin, de Duurzame Wijk en ook de Buurt-BBQ zijn voorbeelden waarbij we met aantal enthousiaste buurtbewoners concreet aan de slag zijn om onze wijk nog mooier, actiever en sociaal betrokken te maken.

De Ecologische Stadstuin

De Ecologische Stadstuin in het bijzonder omdat deze niet alleen als locatie midden in de wijk ligt, maar tevens als middelpunt van onze activiteiten een spilfunctie gaat vervullen als ontmoetingsplek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, autochtoon en allochtoon, in groepsverband of juist alleen een rustig plekje vinden met een boek, ter viering van de eerste oogst of om vooral kennis op te doen over stads tuinieren, duurzame ontwikkelingen etc. etc.

Kom In Actie

Als bewoner van Venlo of direct betrokken Venlo-Zuid bewoner, heeft u zelf wellicht ook ideeën, suggesties of al concrete plannen die aansluiten bij onze initiatieven. Neem gerust contact met ons op via e-mail en vul het contact-formulier in.

We zijn druk doende deze site te vullen met alle nodige informatie! Bezoek ons daarom regelmatig of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij houden u dan op de hoogte van relevante en nieuwe ontwikkelingen / initiatieven.